Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

An iPhone client for Growl available on the App Store.
3lli0t
Harmless
Posts: 4
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:55 am

Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

Postby 3lli0t » Wed Jun 06, 2012 1:06 am

Hello,

i've got the following problem with Prowl: Updating on GPRS or EDGE isn't possible. I always get Errors, the most common one is "Error updating, The operation couldn't be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)". If Wifi or 3G is available updating works fine.

Anyone has an idea?

Thanks for your help!

User avatar
zac
Cocoaforge Admin
Posts: 1518
Joined: Sun Mar 27, 2005 3:19 pm
Contact:

Re: Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

Postby zac » Wed Jun 06, 2012 1:11 am

Is the coverage usually fast enough to load webpages on edge? Sounds to me like it's not able to grab the updates from the server.

3lli0t
Harmless
Posts: 4
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:55 am

Re: Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

Postby 3lli0t » Wed Jun 06, 2012 1:17 am

zac wrote:Is the coverage usually fast enough to load webpages on edge? Sounds to me like it's not able to grab the updates from the server.


Yes, loading webpages on EDGE is possible. When I started using Prowl (~1 year ago) the symtom mentioned above didn't exist. Probably it started with an Prowl and/or an iOS Update.

User avatar
zac
Cocoaforge Admin
Posts: 1518
Joined: Sun Mar 27, 2005 3:19 pm
Contact:

Re: Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

Postby zac » Wed Jun 06, 2012 1:28 am

Huh, that's strange. I'm not sure what's going on, but it sounds like it may be a network error. Is it a recent development, or localized to a certain coverage area?

3lli0t
Harmless
Posts: 4
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:55 am

Re: Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

Postby 3lli0t » Wed Jun 06, 2012 10:45 am

zac wrote:Huh, that's strange. I'm not sure what's going on, but it sounds like it may be a network error. Is it a recent development, or localized to a certain coverage area?


It's neither a recent development nor localized to a certain coverage area. It started a few month ago but I don't think much about it.

User avatar
zac
Cocoaforge Admin
Posts: 1518
Joined: Sun Mar 27, 2005 3:19 pm
Contact:

Re: Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

Postby zac » Wed Jun 06, 2012 2:33 pm

Huh, I'm really fairly stumped. For the record, which carrier are you on? What iOS version? Prowl version?

3lli0t
Harmless
Posts: 4
Joined: Wed Jun 06, 2012 12:55 am

Re: Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

Postby 3lli0t » Wed Jun 06, 2012 2:36 pm

zac wrote:Huh, I'm really fairly stumped. For the record, which carrier are you on? What iOS version? Prowl version?


iOS 5.0.1
Prowl 1.3
Carrier: o2 Germany

peter23
Harmless
Posts: 1
Joined: Thu Aug 16, 2012 5:56 am

Re: Error Updating when iPhone is on GPRS/EDGE

Postby peter23 » Thu Aug 16, 2012 5:58 am

3lli0t wrote:Hello,

i've got the following problem with Prowl: Updating on GPRS or EDGE isn't possible. I always get Errors, the most common one is "Error updating, The operation couldn't be completed. (kCFErrorDomainCFNetwork error 303.)". If Wifi or 3G is available updating works fine.

Anyone has an idea?

Thanks for your help!


I'm having a very similar issue. Did you ever resolve this? Also do you know if it works with your Voip Provider or SIP Provider?

Thanks in advance,

Peter
Peter J


Return to “Prowl”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users