Page 2 of 2

Posted: Thu Jan 31, 2008 2:47 pm
by ranathari
Worth noting that this problem doesn't exist since I've moved to Leopard. Could be a Tiger-specific bug.

Posted: Thu Jan 31, 2008 5:13 pm
by Catfish_Man
Oooh, good datapoint! I bet I can get someone to check on that.

Posted: Thu Jan 31, 2008 7:37 pm
by InfernoSoul
I have the same problem. I will type a multi line message and the input box won't return to it's regular size. Just slightly bigger. I'm on 10.4.11 using 1.2.1 also.

Posted: Fri Feb 01, 2008 5:47 pm
by Lyg
Thanks for the fix—I look forward to 1.2.1!

Edit: oops, it still seems to exist. I'm on 1.2.1 with Mac OS X 10.4.11.

Posted: Fri Feb 15, 2008 10:11 am
by Vlcice
It doesn't appear that any fix for this has been introduced, so it might not be important to mention, but I am still getting this in 1.2.2b1.

Posted: Fri Feb 22, 2008 1:09 am
by evands
Should be fixed for real for Adium 1.2.3.

Posted: Fri Feb 22, 2008 6:37 pm
by JakeStarr
Do we have an ETA on 1.2.3? Many of the issues I am having have been said to be fixed in that version.

Posted: Fri Feb 22, 2008 7:15 pm
by Catfish_Man
1.2.3b1 is available at beta.adiumx.com

Posted: Sat Feb 23, 2008 8:09 pm
by Vlcice
I can't seem to find how to reply to someone else's bug, or I'd reply there instead.

This is partially but not entirely fixed in 1.2.3b1. The bug now no longer occurs for small messages of a few lines, but messages of 5+ lines can sometimes still trigger a similar effect. It seems to be slightly inconsistent - I had it with one contact but not another.

Edit: Here's a screenshot showing it happening. As you can see, the expanded text box is now expanding to what appears to be the full size of the text, rather than a smaller amount.

Posted: Sun Feb 24, 2008 11:17 pm
by evands
And you didn't drag the space to be larger at any point? Adium will keep the size you set if you increase it manually.

Posted: Mon Feb 25, 2008 6:07 am
by Vlcice
No, I didn't drag or click the space. It only expanded from my typing.

Posted: Wed Feb 27, 2008 2:26 am
by Einkoro
I'm still encountering this bug in 1.2.3 and the new 1px tiny bar makes it much more difficult to grab and resize back to normal.

Posted: Fri Feb 29, 2008 11:01 am
by lanzz
also happens to me, 1.2.3 running on 10.4.11. can't determine how to reproduce though, simply sending multi-line messages doesn't always trigger it.

Posted: Sat Mar 01, 2008 6:39 am
by Sean
Also happens to me and a friend of mine.

We are both running 10.5.2 and Adium 1.2.3.

Posted: Sat Mar 01, 2008 8:52 pm
by evands
Please try Adium_1.2.4svn20080301 and verify that it fixes this issue for you.

Posted: Mon Mar 03, 2008 1:55 pm
by lanzz
at first glance seems fixed, used it for about 24 hours with no occurences of the bug.

Posted: Tue Mar 04, 2008 8:24 am
by Einkoro
Seems to be fixed. Two days now and I haven't run into the bug with 1.2.4svn20080301.

Posted: Wed Mar 05, 2008 3:33 pm
by Vlcice
I've let it go a few days, and haven't had the problem recur. Thanks for your help!