Update from 1.4b19 to 1.4 resulting in lost all accounts!

An instant messenger which can connect to AIM, GTalk, Jabber, ICQ, and more.
xerothermic
Harmless
Posts: 2
Joined: Mon Nov 01, 2010 12:54 am

Update from 1.4b19 to 1.4 resulting in lost all accounts!

Postby xerothermic » Mon Nov 01, 2010 1:00 am

Hi,

I was running Adium 1.4b19 for a while, and it's being serving me great! Today, I received and message saying the 1.4 version is out, so I decided to upgrade it. However, after I downloaded and restarted the program, all of my settings seem to disappear, from the Dock Icon to all of my accounts! Actually, this happened a few times when the before the regular version came out. (probably b20 or more recent beta).

Does anyone know why will it cause such a problem?

BTW, I'm running 10.6.4.

Thanks,

Xerothermic

User avatar
evands
Cocoaforge Admin
Posts: 3152
Joined: Thu Dec 02, 2004 10:55 pm
Location: Decatur, GA
Contact:

Re: Update from 1.4b19 to 1.4 resulting in lost all accounts!

Postby evands » Mon Nov 01, 2010 1:24 am

Please quit Adium, then hold Option as you relaunch it. A window should appear. Do you see anything listed there besides 'Default'?
The duck still burns.
--
My company: Saltatory Software. Check it out :)

xerothermic
Harmless
Posts: 2
Joined: Mon Nov 01, 2010 12:54 am

Re: Update from 1.4b19 to 1.4 resulting in lost all accounts!

Postby xerothermic » Mon Nov 01, 2010 5:40 am

Hi evends,

Thanks! After upgrading from b19, I hold down the option key as you suggested and there was another username besides Default. Then, I was able to get all of my setting back!

Thanks a lot.

Xerothermic


Return to “Adium”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]