Page 3 of 3

Re: MSN not receiving messages

Posted: Sun Mar 06, 2011 10:31 pm
by nefa
Anyone got a solution for this so far?

It happens to me in MSN all the time and it's really annoying.

Re: MSN not receiving messages

Posted: Mon Mar 07, 2011 12:17 am
by Eutow
I'm super-super annoyed with this issue. It happens from the last three weeks or so. It's just UNBEARABLE, I cannot talk with anybody consistently. I tried to downgrade to 1.4.0, let's see...

Edit: great, it doesn't solve shit. appart from the messages not received/sent, the program disconnects every 'x' time. I cannot talk with my friends!

Re: MSN not receiving messages

Posted: Wed Mar 16, 2011 8:05 pm
by Joarek
I got the same issue. Got to switch to m$ for reliable chats.

Makes me a sad panda :???:

Re: MSN not receiving messages

Posted: Mon Apr 18, 2011 4:35 pm
by AriaPictures
Joarek wrote:I got the same issue. Got to switch to m$ for reliable chats.

Makes me a sad panda :???:
been using msn messenger 6 and 7 and although it works fine, i hate having 2 applications open because the rest of my network using other clients...

also msn messenger is not opening up my email when i click the email icon in messenger, it opens a text document.

more problems...

Re: MSN not receiving messages

Posted: Tue May 22, 2012 12:36 pm
by noAlvaro
Well, I had this problem right after changing my Live account email (I use one with a custom domain). I could send, but never receive.
My IM is Trillian, but since it happened just after an email change, I was suspecting that it would not be the client app, but the Live service itself.
Anyway, it's finally solved! :) Thankfully this thread pushed me to investigate other IMs. I've gone straight to the Messenger App for Mac to find something Trillian was not showing me up: all my contacts were blocked.

I've unblocked them, and issue is gone. I don't know exactly if its the same problem for everybody here. But hopefully will help one or two.

See!

Re: MSN not receiving messages

Posted: Fri Jun 01, 2012 3:08 pm
by trucmuche2005
I'm having the same problem with Adium 1.5 and Lion 10.7.4. I find in the console.app :

Code: Select all

1/06/12 10:05:24,075 [0x0-0x9ab9ab].com.adiumX.adiumX: SocketRead: read(5) error 0
1/06/12 10:05:24,075 [0x0-0x9ab9ab].com.adiumX.adiumX: SocketRead err = -9802
1/06/12 14:31:32,471 [0x0-0x9cc9cc].com.adiumX.adiumX: SocketRead: read(5) error 0
1/06/12 14:31:32,471 [0x0-0x9cc9cc].com.adiumX.adiumX: SocketRead err = -9802
1/06/12 17:00:35,560 Adium: _didCleanDirtyLogs
1/06/12 17:03:40,514 [0x0-0xa01a01].com.adiumX.adiumX: SocketRead: read(5) error 0
1/06/12 17:03:40,514 [0x0-0xa01a01].com.adiumX.adiumX: SocketRead err = -9802
The checkbox "connect via HTTP" is NOT checked...

What can I try ?

Many thanks for your help !

Re: MSN not receiving messages

Posted: Thu Jun 14, 2012 6:22 am
by hklee
No problem on individual chat but cannot receive MSN Group Chat for 2 weeks.
After disabled the chat encryption, seems ok

===========
Adium v1.5.1
OSX v10.7.4