ICQ not connecting?

An instant messenger which can connect to AIM, GTalk, Jabber, ICQ, and more.
infringer
Harmless
Posts: 2
Joined: Fri Jun 10, 2011 8:34 pm

ICQ not connecting?

Postby infringer » Fri Jun 10, 2011 8:37 pm

Anyone else having issues with ICQ? I know of several people unable to connect with Adium All using Adium 1.4.1

Thanks,
-David

ttx
Harmless
Posts: 2
Joined: Fri Jun 10, 2011 9:15 pm

Re: ICQ not connecting?

Postby ttx » Fri Jun 10, 2011 9:18 pm

I got the same problem. Only once a message popped saying "user/password wrong", but I haven't changed anything.

ttx

edit:
I think the ICQ servers are down, as is their homepage http://www.icq.com.

User avatar
Robby
Cocoaforge Admin
Posts: 2604
Joined: Mon May 01, 2006 3:00 am

Re: ICQ not connecting?

Postby Robby » Fri Jun 10, 2011 9:23 pm


ttx
Harmless
Posts: 2
Joined: Fri Jun 10, 2011 9:15 pm

Re: ICQ not connecting?

Postby ttx » Fri Jun 10, 2011 10:12 pm

It is back now, and apparently they changed some login mechanisms.

Adium: Received unexpected answer from https://api.login.icq.net/auth/clientLogin: Invalid DevId

KelSuzann4
Harmless
Posts: 1
Joined: Sat Jun 11, 2011 12:18 am

Re: ICQ not connecting?

Postby KelSuzann4 » Sat Jun 11, 2011 12:21 am

So... ICQ is back on but it's not playing nicely with Adium. Any word on if there's going to be an Adium update for it, or if there's something we can do on our side to fix it?

Webmatic
Harmless
Posts: 2
Joined: Sun Mar 06, 2011 9:17 pm
Location: Austria

Re: ICQ not connecting?

Postby Webmatic » Sat Jun 11, 2011 8:57 am

KelSuzann4 wrote:So... ICQ is back on but it's not playing nicely with Adium. Any word on if there's going to be an Adium update for it, or if there's something we can do on our side to fix it?


Are you using 1.4.2b2?

Some People in German Macforums say that it works fine with the current stable release (1.4.1), but not with 1.4.2b2.

11_igels
Harmless
Posts: 1
Joined: Sat Jun 11, 2011 9:03 am

Re: ICQ not connecting?

Postby 11_igels » Sat Jun 11, 2011 9:07 am

Webmatic wrote:
Are you using 1.4.2b2?

Some People in German Macforums say that it works fine with the current stable release (1.4.1), but not with 1.4.2b2.


Returning from 1.4.2b2 to 1.4.1 is helping.
Thx

Kiejohn
Harmless
Posts: 8
Joined: Sun Apr 17, 2011 3:58 pm

Re: ICQ not connecting?

Postby Kiejohn » Sat Jun 11, 2011 9:14 am

Robby, can you help us?
Last edited by Kiejohn on Sun Jun 21, 2015 11:02 am, edited 2 times in total.

niasilil
Harmless
Posts: 1
Joined: Sat Jun 11, 2011 1:11 pm

Re: ICQ not connecting?

Postby niasilil » Sat Jun 11, 2011 1:13 pm

Downgraded from 1.4.2 to 1.4.1. Works fine now.
Thanks a bunch.

Kiejohn
Harmless
Posts: 8
Joined: Sun Apr 17, 2011 3:58 pm

Re: ICQ not connecting?

Postby Kiejohn » Sat Jun 11, 2011 2:54 pm

Thanks I will do this.
Last edited by Kiejohn on Wed May 28, 2014 1:35 pm, edited 1 time in total.

duklaa
Muffin
Posts: 28
Joined: Fri Mar 30, 2007 8:09 am

Re: ICQ not connecting?

Postby duklaa » Sat Jun 11, 2011 4:31 pm

Downgrading from 1.4.2b2 to 1.4.1 fixed the ICQ connection issue. So there's something in the beta that isn't playing nicely with whatever it is that ICQ changed in the last couple of days. Shouldn't this topic go in the forum for the beta?

User avatar
Robby
Cocoaforge Admin
Posts: 2604
Joined: Mon May 01, 2006 3:00 am

Re: ICQ not connecting?

Postby Robby » Sun Jun 12, 2011 1:04 pm

This will be fixed in the final 1.4.2 release.

ginin
Harmless
Posts: 5
Joined: Tue Nov 08, 2011 4:07 am

Re: ICQ not connecting?

Postby ginin » Tue Nov 08, 2011 6:03 am

I am having the same problem. The sudden appeared message was saying “wrong username and password”. I tried twice and left. I think there is some server issue at their end. Let us try after some time. I tried to speak to 2-3 people, they are also facing the same problem. So nothing to worry, and don’t try changing the password or username. Let the server to work first, no other way is in front of us now.
hello


Return to “Adium”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot]