.8 and history in message

An instant messenger which can connect to AIM, GTalk, Jabber, ICQ, and more.
Post Reply
Shugotenshi
Harmless
Posts: 6
Joined: Wed May 04, 2005 1:26 pm

.8 and history in message

Post by Shugotenshi »

I don't know, but you know when you start a chat, you will see the last lines of the previus session. ok?

but if I forget to close the chat window and I quit adium directly, the next time, this "log" will not show and i will see the lines of times before and not the last one.

I don't know if I explained well :) tell me if I don't
rnizlek
Harmless
Posts: 2
Joined: Tue May 03, 2005 9:06 pm

Post by rnizlek »

Yes, I was having this problem also.

See http://forums.cocoaforge.com/viewtopic.php?t=2553
User avatar
batkinz
Muffin
Posts: 33
Joined: Wed May 04, 2005 12:25 am

Post by batkinz »

same here... thats very undesirable. 0.77 used to log all open chat windows automatically when you quit i believe (if i'm correct). Please bring that back!
Shugotenshi
Harmless
Posts: 6
Joined: Wed May 04, 2005 1:26 pm

Post by Shugotenshi »

i'm sure it's not desired :)

hope a solution come soon
Vlcice
Muffin
Posts: 39
Joined: Sun Jan 23, 2005 2:58 am

Post by Vlcice »

I hope so, too... it's very strange. It has logged the messages correctly; I checked in my logs, and the complete conversations are there. It just doesn't remember to grab the last five lines to display next time.
Suffusion
Harmless
Posts: 19
Joined: Thu Dec 16, 2004 8:27 pm

Post by Suffusion »

I've noticed this as well. From what I can tell, the past conversations in the message window only take into account indexed logs, and logs are only indexed when you open the log viewer. As a result the message history will only take into account conversations that occured before the last time you opened the log viewer.
User avatar
njm7176
Harmless
Posts: 6
Joined: Tue Mar 22, 2005 5:03 am

Post by njm7176 »

I'm noticing this too...
User avatar
noleli
Latté
Posts: 80
Joined: Sun Dec 19, 2004 7:14 pm
Location: UMich

Post by noleli »

Looks like it's fixed in the SVN: http://trac.adiumx.com/changeset/11845

I'd test it, but I don't feel like quitting Adium. :)
Post Reply