Format screen name

An instant messenger which can connect to AIM, GTalk, Jabber, ICQ, and more.
Landdogger
Harmless
Posts: 7
Joined: Mon Aug 01, 2005 5:13 pm

Format screen name

Postby Landdogger » Mon Aug 29, 2005 2:38 pm

Is it possible to format your own screenname using Adium by adding spaces and capitalization, as in AIM? I'm sure this has already been brought up, I just couldn't find it. Thanks!

User avatar
kirk
Mocha
Posts: 565
Joined: Fri Feb 04, 2005 7:56 pm
Location: Massachusetts
Contact:

Postby kirk » Mon Aug 29, 2005 2:39 pm

That's a negative.
the sky is going to crush you.

User avatar
zac
Cocoaforge Admin
Posts: 1518
Joined: Sun Mar 27, 2005 3:19 pm
Contact:

Re: Format screen name

Postby zac » Mon Aug 29, 2005 2:46 pm

Landdogger wrote:Is it possible to format your own screenname using Adium by adding spaces and capitalization, as in AIM? I'm sure this has already been brought up, I just couldn't find it. Thanks!


Disconnect from AIM, and edit the "screen name" field in the accounts preference pane. When you connect, it will use that formatting.

User avatar
kirk
Mocha
Posts: 565
Joined: Fri Feb 04, 2005 7:56 pm
Location: Massachusetts
Contact:

Postby kirk » Mon Aug 29, 2005 2:56 pm

that formatting only displays for you, not people you're chatting with.
the sky is going to crush you.

User avatar
zac
Cocoaforge Admin
Posts: 1518
Joined: Sun Mar 27, 2005 3:19 pm
Contact:

Postby zac » Mon Aug 29, 2005 3:06 pm

kirk wrote:that formatting only displays for you, not people you're chatting with.


I'd sooner believe Adam Iser than you. :P

User avatar
Adam Iser
Crema
Posts: 427
Joined: Thu Dec 02, 2004 1:36 am

Postby Adam Iser » Mon Aug 29, 2005 3:09 pm

kirk wrote:that formatting only displays for you, not people you're chatting with.

The "Alias" in Personal is only for you. For AIM accounts, "Screen Name" in Account is indeed visible to other users. Try it and see :)

Rayno
Harmless
Posts: 1
Joined: Sat Apr 12, 2008 12:02 am

Re: Format screen name

Postby Rayno » Sat Apr 12, 2008 12:05 am

i was having the same problem. try removing the Adium items in your mac keychain. then reformat your screen name from the Preferences / Accounts screen.
:grin:


Return to “Adium”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users