Prowl not working on new server install with same settings

An iPhone client for Growl available on the App Store.
Jahner
Harmless
Posts: 3
Joined: Wed May 02, 2012 10:29 pm

Prowl not working on new server install with same settings

Postby Jahner » Wed May 02, 2012 10:33 pm

I currently run ZNC 0.096 on my server. I have never had a problem with prowl working in the past. I moved everything to a new server this week and installed to the newest version of znc which is .0206. Prowl did not seem to work at that point so I uninstalled znc and reinstalled .096 again. Prowl still is not working. I have made sure the setting are correct and even got on my old server and verified prowl still works there. There should not be any port blocking of any kind going on as this is a dedicated server running Linux.

Any ideas? Kind of lost without prowl.

User avatar
zac
Cocoaforge Admin
Posts: 1518
Joined: Sun Mar 27, 2005 3:19 pm
Contact:

Re: Prowl not working on new server install with same settings

Postby zac » Thu May 03, 2012 1:03 am

Is there any kind of logging that you could paste? Are your API keys set correctly in the script?

Jahner
Harmless
Posts: 3
Joined: Wed May 02, 2012 10:29 pm

Re: Prowl not working on new server install with same settings

Postby Jahner » Thu May 03, 2012 1:30 am

Not sure where to grab the logging from and I have verified the API key is set correctly.

User avatar
zac
Cocoaforge Admin
Posts: 1518
Joined: Sun Mar 27, 2005 3:19 pm
Contact:

Re: Prowl not working on new server install with same settings

Postby zac » Thu May 03, 2012 2:33 am

Sorry, I am not familiar with ZNC. Is it possible the script isn't loaded, or isn't installed, because of the update?

Jahner
Harmless
Posts: 3
Joined: Wed May 02, 2012 10:29 pm

Re: Prowl not working on new server install with same settings

Postby Jahner » Thu May 03, 2012 7:00 pm

Found the probelm on this.

I was running Ubuntu 12.04 which Debian disabled ssl2 on. I am guessing this is required for the prowl module to work.

I reinstalled Ubuntu 10.04 and znc 0.096 and prowl is working again.

Appreciate the help.


Return to “Prowl”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users